Welkom op onze Newsdesk Support Pagina

Wij helpen u graag verder. Heeft u behoefte aan persoonlijk contact, neem dan contact met ons op.

Vindt u het leuk om met onze mee te denken over Productontwikkeling?
Meldt u zich dan nu aan voor ons (Engelstalige) gebruikerspanel.

Handleidingen

Lees het overzicht en de veelgestelde vragen om snel van start te gaan met Newsdesk.

Terug naar boven

Webinars

Interesse in nieuwe features? Kennismaken met nieuwe bronnen, of mogelijkheden. Wij organiseren regelmatig webinars waarin de customer success managers bij LexisNexis, u wegwijs maakt in de belangrijkste veranderingen.

Newsdesk Basis - online training

In dit webinar leggen we uit wat de meest gebruikte functionaliteiten zijn in Newsdesk.

• Het aanmaken of beheren van zoekopdrachten
  • Het aanmaken en onderhouden van nieuwsbrieven
  • Het maken van een dashboard

Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

U kunt deelnemen aan dit webinar op maandag 6 mei.

Terug naar boven

Trainingen

Heeft u behoefte aan een persoonlijke training door één van onze Customer Success Managers, neem dan contact met ons op.

Terug naar boven

FAQ's

Ga naar Newsdesk en klik op Forget Your ID or Password.
Login op Newsdesk, klik op je gebruikersnaam en ga naar het Aanmeldprofiel.
Klik op je gebruikersnaam en ga naar de Beheer & Gebruiksstatistieken. Met de knop "Voeg gebruiker toe" kom je in het LexisNexis Account Center waar je nieuwe lezers kunt toevoegen. Lees daarover meer op onze LNAC Support Pagina.
Klik op het grijze dropdownmenu achter Mijn Content en kies voor "Zoeksjabloon bewerken". Je kunt hier de standaardtaal en de doorzochte mediasoorten wijzigen
Ga naar Delen / Nieuwsbrieven. Klik op de I achter de naam van de Nieuwsbrief om de Nieuwsbrief Details te bekijken. Hier vind je de verzendgeschiedenis.

Terug naar boven

Newsdesk Mobile App

Download en maak kennis met de nieuwe mobile app van Newsdesk. Heeft u interesse in een mobile app voor uw organisatie, neem dan contact met ons op.

De app is beschikbaar in de app stores:

Terug naar boven